000 01670pam a2200433 i 4500
999 _c101766
_d101766
001 991059709459906706
003 ES-BaBPA
005 20220314103813.0
008 210916e202011 spc|||| |||| 0|1 0bcat|
015 _aLL2021
_2bnc
017 _aDL B 21156-2020
_bBiblioteca de Catalunya
020 _a9788409254040
040 _aES-BaBC
_bcat
_erda
_cES-BaBC
_dES-BaBPC
043 _ae-sp---
_be-spc--
_an-mx
_2catmarc
080 _a329.23
_x(460.23)
_x(091)
_22004
080 _a929Costa, Dalmau
_22004
100 _aBurillo, Lluís
_d1975-
_epersona autora
_971157
245 1 0 _aDalmau Costa, mestre de cerimònies de dues nacions /
_cLluís Burillo
264 1 _aBarcelona :
_bFundació Josep Irla,
_cnovembre de 2020
300 _a274 pàgines :
_bil·lustracions (algunes en color) ;
_c21 x 21 cm
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _asense mediació
_bn
_2rdamedia
338 _avolum
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia (pàgines 261-265) i índex
600 0 _aCosta, Dalmau
_d1902-1974
_2lemac
_971158
650 7 _aRepublicanisme
_zCatalunya
_xHistòria
_yS. XX
_2lemac
_948624
650 0 _aAssessors en relacions públiques
_zCatalunya
_xBiografia
_2lemac
_971159
650 0 _aAssessors en relacions públiques
_zMèxic
_xBiografia
_2lemac
_971160
650 0 _aRestauradors (Alimentació)
_zMèxic
_xBiografia
_2lemac
_971161
650 0 7 _aRepublicanisme
_948617
650 7 _aHistòria
_942606
650 0 7 _aRelacions públiques
_948525
650 0 7 _aCuina
_938412
651 7 _aMèxic
_954782
651 7 _aCatalunya
_952022
655 7 _aBiografies
_956136
710 2 _aFundació Josep Irla
_eentitat editora
_924200
942 _2udc
_n0